bedankt

Leuk dat je interesse hebt in wonen met een goed gevoel!

Je hebt je opgegeven voor de GRATIS mini wooncursus 'InterieurBoost'. Je krijgt vanaf nu 7 dagen achter elkaar inzichten waarbij je van je huis je thuis kunt maken en meer rust gaat scheppen.

De opdrachtjes zijn eenvoudig uit te voeren en je zult gelijk het verschil voelen. We gaan een laagje dieper dan mooi!

Veel plezier en inspiratie met ontdekkingen en wellicht gelijk al de uitvoering. Je eerste les is al naar je onderweg.

Fenneke Wortelboer Functioneel & Energetisch Droomhuis Ontwerper

Wil je meer?

Zoals je misschien al weet ben ik gespecialiseerd in alle facetten die een ruimte onderbewust prettig maakt. Weet je nu al dat je het leuk vindt om direct nog meer geïnspireerd te worden met woontips die je gelijk kunt toepassen? En vind je het interessant als deze woontips ook nog eens energetisch een laag dieper gaan? Geef je dan gelijk op om wekelijks geïnspireerd en uitgedaagd te worden om bewust en spelenderwijs met je interieur aan de slag te gaan.

Je krijgt dan een jaar lang iedere week stof tot nadenken, waardevolle tip of inspiratie en een gemakkelijk uit te voeren thuisopdracht. Waarbij je ontdekkingen doet die je een veelvoud opleveren.

Voor een kleine investering van slechts € 47 kan iedereen meedoen, dat is nog geen 13 cent per dag. Je krijgt nu de kans, alleen als jij je nu gelijk opgeeft, om mee te doen voor 37 euro. Je ontdekt zaken waar je nog nooit bij stil hebt gestaan en gaat lekker met jouw eigen woonkamer aan de slag en merkt het verschil. Dit had je veel eerder willen weten.

Gebruik de kortingscode: " woongeluk " 


Je krijgt dan gelijk de eerste tip in je mailbox.


                                                                                                 Klik op de button voor meer informatie