intuïtieve interieuropleiding practitioner

Dé interieuropleiding die praktisch en energetisch een laag dieper gaat

Video invoegen
 • Praktijk gericht leren door te doen
 • Jouw eigen talent ontwikkelen
 • De kracht van kleur ontdekken

Op vrijdag 3 januari geef ik om 14.00 uur een GRATIS WEBINAR om je te laten voelen of jij blij wordt van deze unieke interieur-opleiding, die energetisch een laag dieper gaat.

Geef je snel op voor het webinar

Geef je Passie voor Interieur de Ruimte


Hé interieur fan, kriebelt het al een tijdje?

Word je niet meer blij van je huidige baan, mis je de creativiteit?

Wil je dit dan tot je 67ste blijven volhouden?

Of zit je een tijdje te dubben om een andere boeg te gooien, iets creatiefs? Misschien wel van interieur je werk maken? Je vindt het fijn anderen te helpen en lijkt het je interessant de gevoelskant van wonen te onderzoeken? 


Dan heb ik goed nieuws voor je!

Deze unieke interieuropleiding geeft je praktische inzichten en handvatten. Die je heel gemakkelijk inzichten geven in wat jij met jouw interieurplannen teweeg brengt.
Zodat jij super mooie en prettige interieurontwerpen maakt.


Word jij daar blij van?  

Je bent je altijd al gepassioneerd met interieur bezig en daar krijg je veel complimenten over.  Je wordt er helemaal blij van. Anderen vragen je ook hen te helpen, maar dan komt 
er ineens druk op.  Je blokkeert.  
Weg is je spontane creatieve energie, je zit ineens in je hoofd. Dat kan heel gemakkelijk verholpen worden. Straks meer daarover.

Herken je dit?

Je wilt het perfect doen

• mijn ontwerp is zo mooi, maar je voelt '' er klopt iets niet ''
• je wilt graag weten waarom het ene interieurplan wel klopt en het andere niet
• je wilt je plannen goed kunnen onderbouwen
• je voelt je onzeker, ben ik wel goed genoeg?
• toch heb je soms best moeite met kleurcombinaties maken

 • Dan heb ik goed nieuws voor je! 
 • Wat ga je leren?

 • Je ontdekt: de kracht en invloed van de onderdelen van een goed interieurontwerp en wat jij met jouw interieurplannen teweeg brengt 
 • Je ervaart: wat kleur, materialen, licht en ruimtelijke verhoudingen met elkaar, de ruimte en wat dat met jou doet 
 • Je krijgt: inzicht waarom het een klopt en het andere niet 
 • Je wordt: je bewust van zaken waar je niet alleen moet moet onthoud en toe gaat passen 
 • Je kunt: balans scheppen in het interieur. Mensen zich ook nog eens prettiger bij voelen
 • Je hebt: direct een voorsprong op alle andere interieuradviseurs 
 • Jij gaat: een laag dieper, je werkt met en op gevoel
 • Je kunt meedoen met deze unieke interieuropleiding die jou heel gemakkelijk leert
Honderden cursisten ging je voor

Ruim 8 jaren heb ik, Fenneke, als docent aan de InterieurAcademie, met heel veel plezier ruim 200 cursisten interieurstyling opgeleid tot professionals. 

Uiteraard deed ik dat vanuit mijn specialisme als energetisch ruimte- en kleurspecialist en op de Fenneke manier. Toch voelden voor mij de extern opgelegde kaders meer en meer als inperking van de talenten van de cursisten. Aan de regels voldoen in plaats van creatief een woonprobleem oplossen.

Gedreven vanuit mijn passie en het gemis van de holistische kant in interieuropleidingen heb ik deze unieke interieuropleiding ontwikkeld die energetisch een laagje dieper gaat. Dit zal je dan ook nergens anders vinden.
Video invoegen
• Besef je dat de invloed van jouw inbreng groot kan zijn?
• Wil je weten wat onbewust maakt dat je je prettig in een ruimte voelt?

Je hebt geen zin in om met theorie bezig te gaan
Je wilt gewoon lekker bezig zijn met praktijkgerichte opdrachten.
Waar je direct mee aan de slag kunt gaan met echte opdrachtgevers en ondertussen je kennis vergroten
 • Talent ontwikkelen vanuit je kracht 
   
  Interieur is zoveel meer dan een mooi plaatje maken. Deze opleiding laat je naar ruimte, kleur en woongenot kijken vanuit jouw eigen bron en de bagage die je al hebt.
  Geen kunstje maar KUNST!
  Leren gaat tijdens deze praktische interieuropleiding als vanzelf, zonder stampwerk, laat jouw intuïtie spreken.
 • Je thuis voelen                                                                                                 Het welbevinden van de bewoner staat in deze interieuronderwijs echt centraal. Want hoe zou jij het vinden als klant als je zelf kan bepalen wat je belangrijk vindt? Iedereen weet diep vanbinnen best wel wat ze mooi vinden. Alleen is het soms lastig om daarbij te komen. Daar ga je bij helpen met de prachtigste interieurontwerpen. Centraal staat niet de ontwerper maar de bewoners. Uiteraard worden ze door jou geïnspireerd en ondersteunt. Dit is een tikkeltje anders, en heeft grootse onderbewuste effecten. Deze manier van werken gaan wij graag verder uitdragen.


                  Ontdek of jij tijdens ons GRATIS inspiratiegesprek blij wordt van deze energetische interieur-opleiding :

Wil jij, zonder theoretisch stampwerk, fantastische interieurontwerpen maken?

Bestaande interieuropleidingen gaan veel over de theoretische kant
van stylen, vanuit de linker hersenhelft. Over trends en hoe je dat
moet gaan toepassen binnen de kaders

Wij doen het net anders


Dit hoef je allemaal niet: Je doet geen extern examen met opdrachten die niet zoveel met de praktijk van doen hebben. Waar je ook nog eens weken over moet doen om aan al gestelde eisen te kunnen voldoen en theorie stampen om te slagen slagen. Als jij je eindopdracht goed hebt afgerond ontvang je een certificaat
 • Omdat 'Wij tijdens deze unieke intuitieve interieur opleiding 'werken' met jouw objectieve -, creatieve -, gevoelskant, hoef je dus ook niet na te denken over hoe het allemaal moet. Wij werken met de bewezen LEF methode.

Ja maar ...

 • Hoe weet ik of dat wel iets voor mij is? 

  Deze interieuropleiding leert je geen kunstjes, van de nieuwste woontrends. We benaderen wonen vanuit de gevoelskant. Je krijgt inzichten en kennis over de werking in je interieur van wat je (onbewust) al weet of tijdens de lessen gaat ervaren. Je gaat hoe dan ook groeien en bloeien
 • Ik vind het veel geld 

  Investeren in jezelf is vaak lastiger dan voor je kinderen, of de carrière van je partner. In tegenstelling tot andere interieuropleidingen duurt de basisopleiding meer dan een jaar. Bovendien gaan wij direct de diepte in en er veel dieper in. Waardoor je al heel snel alvast in de praktijk kunt oefenen. Daardoor ben je al heel snel inzetbaar en waardevol voor een interieurwinkel. Dan kan je het geleerde direct toepassen, oefenen en daar gelijk geld mee verdienen. WIN win WIN
 • Ook heb ik een tip die je op ideeën gaat brengen die je mogelijk, ook als je geen geld vrij hebt, om een win-win-situatie te creëren. Ook mag je (als dat je helpt) betalen in termijnen.
 • Is het niet zweverig? 

  Werken vanuit jouw bewustzijn, is een andere aanpak dan vanuit theorie en regeltjes. Echter er is niets zweverigs aan om een ​​ruimte functioneel en prettig in te richten. Het maakt jezelf veel vrijer en is veel veel effectiever. Je weet waar je mee bent en kan zorgen dat mensen zich prettiger voelen met jouw ontwerpen. 
 • ellipsis-h
  Ik heb niet zoveel tijd 

  je krijgt thuisopdrachten waar je hebt 4 weken de tijd voor hebt. Je kunt in die 4 weken je tijd dus zelf indelen. ± 1x per maand is er een hele lesdag, die we trouw samen met jou plannen. Tussendoor en online na een training Q & A momenten om je extra te dragen. De opleiding is uniek en vind je verder nergens. 

  Je gaat je mega-ontwikkeling en qua kennis maar ook persoonlijk. In deze actie draait alles om jou. Je talent, jouw aanpak, jouw meerwaarde, jouw doel, jouw ontwikkeling. Als je echt wilt kan je het verschil maken en dat in zo'n korte tijd!

 • Ik ben echt Een perfectionist

   Je kunt rustig ademhalen. Een gelukje, je krijgt geen strenge juf, maar motivatie, begrip en veiligheid. Bovendien wordt de groep direct hecht en kan je naar hartenlust oefenen zonder dat je daar op afgerekend wordt. Je ontdekt hoe je kunt loslaten, dat geeft je nog meer creativiteit.  Het leven wordt er een stuk gemakkelijker van. Ik kan het weten ik ben ook perfectionist en ik weet hoe dat in de weg kan zitten. Gewoon doen is de remedie, het is nooit klaar.
 • Ik ben bang dat ik het niet kan 
   
  Het gaat niet over goed of fout. Ieder heeft haar eigen interpretaties, dat maakt het juist bijzonder. Bovendien wil je toch ook niet allemaal hetzelfde maken? Het is juist super als je jouw eigen stijl ontwikkelt. De groep geeft je eerlijke feedback waar iedereen iets aan heeft. Er heerst altijd een prettige sfeer onderling  

  Je wordt in je waarde gelaten.  Mag onzichtbaar in de groep zijn, als je dat een dingetje voor je is. Je zult merken dat het steeds gemakkelijker gaat en je daarin groeit. Heel voorzichtig leer je inzien dat het goed is om "fouten" te maken en dat je daar juist van leert. Dat klinkt misschien cliché, maar als er alleen maar "goed" werk geleverd is zal je helemaal niets opsteken. En wat is trouwens goed?
 • Ik volg graag mijn eigen pad

  Ben je eigenzinnig en wil je je eigen waarde Talenten Nog meer op Jouw Manier ontwikkeling? Dan is er geen betere plek voor voor je. Daar ondersteun ik je graag bij. Als je liever standaardopdrachten krijgt die aan op bepaalde eisen voldoen en word je bij deze interieuropleiding niet gelukkig. Het wordt niet standaard. 
 • Ja, je krijgt echte praktijkgerichte opdrachten waar je bent direct mee aan slag kunt gaan, met echte opdrachtgevers. Waar het juist gaat over je inzichten en hoe je die kunt toepassen. Met jouw creativiteit vanuit jouw eigen uniciteit. Zodat je in staat bent zelfstandig te kunnen inspireren vanuit je bron.
 • Wat is dan Zo anders?

  We gaan bezig met wat jij onderbewust teweeg brengt met de ruimte en met de bewoners. Dat is iets anders dan trends. Het lesmateriaal is speciaal voor deze opleiding door mij geschreven en is nergens anders verkrijgbaar. Je krijgt gemakkelijk inzichten. Dat betekent ook dat je straks zelf ook meer kunt bieden als interieurontwerper. Je hebt gelijk een streepje voor.

  Krijg je persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding. Doe je veel praktijkervaring op and gaan we dieper dan elders op de stof. Je wordt, in een absolute korte tijd, een profi als je voluit durft te gaan

Dit zeggen ex-cursisten over de lessen
Video invoegen
Video invoegen
Video invoegen
Wil je graag eens sparren met een van de cursisten die ik opgeleid heb? Dat kan! 
Ze zullen je graag vertellen hoe ze de studie ervaren hebben en wat dat hen gebracht heeft

Enorm bedankt voor de interessante en fijne
lessen, je warmte en het delen van - en kunnen snuffelen aan jouw creativiteit
Dikke tuut

Gonny

Marketing & verkoopspecialist

Een bepaalde eigenschap van jou, Fenneke,
die me bij blijft. Je beschikt over een positieve energie en je weet mensen te enthousiasmeren

Ympkje

​​​​

Ik wilde heel graag meer durven met kleur,

combinaties leren maken. Niet om er beroepsmatig iets mee te doen, maar gewoon voor mezelf. De cursus heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan. De lesstof vond ik interessant, ik heb veel geleerd

Dineke

​​

Eerder heb ik een cursus Binnenhuisarchitectuur

gedaan, maar daar miste ik de diepgang. Alles werd maar even aangestipt.  Ik wilde graag meer, meer weten over kleur.  Kleur en styling kwam nu veel uitgebreider aan de orde.  De onderwerpen van de lessen vond ik interessant en heb daar zeker mijn kennis mee verhoogd. Fenneke heeft veel kennis van kleur. Dat heb ik als heel prettig ervaren

Linda


Wat kan je verwachten?
 • Praktijk gericht leren door te doen
 • Jouw eigen talent en stijl ontwikkelen
 • Persoonlijke aandacht en begeleiding
 • check
  De kracht van kleur ontdekken
 • check
  Onderbewuste effecten
Voor wie is de opleiding geschikt?
Voor eigenzinnige mensen die meer willen dan met trends bezig zijn en diepgang zoeken. Die met hun interieurontwerp vanuit de gevoelskant wonen een thuis creëren die niet allen mooi is maar ook prettig voelt.

Een wezenlijk verschil, zeker als je weet dat je leefomgeving op je welbevinden komt als bewoner.

Wil jij je eigen expertise ontwikkelen vanuit jezelf? Jezelf stretchen, ontdekken, voelen & groeien. Wil jij anderen inspireren met jouw fantastisch creatieve talent? Ben jij dol op de kleur paars of heb je er juist een enorme hekel aan? Dan word jij van deze opleiding heel erg blij! En zal je ook begrijpen wat paars daar nou net mee te maken heeft 😉
 
Omdat ik je echt naar topniveau wil helpen, verwacht ik van jou commitment. Dat betekent dat je 100% gemotiveerd bent 
 • Deze zelf ontwikkelde energetische interieuropleiding zal je nergens anders vinden
 • Beperkte toegang, alleen als je super gemotiveerd bent 
 • We werken in een kleine groep, er is maar plek voor maximaal 8 personen
 • check
  De opleiding start 9 januari  de overige dagen worden in overleg met jou gepland
 •  Geef je direct op voor een GRATIS inspiratiegesprek!

                                                               Ontdek of jij tijdens ons GRATIS inspiratiegesprek voelt :

                                                               Vol = ECHT VOL, om jou persoonlijke aandacht te geven

 • Een cursist zei me een keer aan het einde van de opleiding : 'Bedankt voor alles. Ik heb mezelf gevonden en een enorme persoonlijke groei doorgemaakt. Eigenlijk zou ik de opleiding nog wel een keer willen doen. Ik heb mezelf overwonnen door jouw manier van lesgeven '.