intuïtieve interieuropleiding practitioner

Dé interieuropleiding die praktisch en energetisch een laag dieper gaat

Video invoegen
 • Praktijk gericht leren door te doen
 • Jouw Eigen talent en Stijl ontwikkelen
 • De kracht van kleur ontdekken

Geef je Passie voor interieur de ruimte


Hé interieur fan, kriebelt het al een tijdje?

Word je niet meer blij van je huidige baan, mis je de creativiteit? Wil je dit tot je 67ste blijven volhouden?
Of zit je een tijdje te dubben om een ​​andere boeg te gooien, iets creatiefs?
Misschien wel van interieur je werk maken? Je vindt het fijn anderen te helpen en lijkt het je interessant de gevoelskant van wonen te onderzoeken? 


Dan heb ik goed nieuws voor je!

Deze unieke interieuropleiding geeft je praktische inzichten en handvaten. Die jou heel gemakkelijk inzichten geven in wat jij met jouw interieurplannen teweegbrengt.
Zodat jij super mooie en prettige interieurontwerpen maakt.


Word jij daar blij van?  

Je bent je altijd al ontmoet interieur bezig en daar krijg je veel complimenten over.
Je bent er helemaal blij van. Anderen vragen je ook om hen te helpen, maar dan komt
er ineens druk op, je blokkeert. Dat kan heel helpen verholpen worden. Straks
daarover meer, Eerst het volgende: Herken je dit?

Je wilt het perfect doen

• mijn ontwerp is zo mooi, maar je voelt '' er klopt iets niet ''
• je wilt graag weten het interieurplan wel klopt en het andere niet
• en wil "het" goed kunnen onderbouwen
• je voelt je onzeker, ben ik wel goed genoeg?
• toch heb je soms niet de beste moeite met kleurcombinaties maken

 • Dan heb ik goed nieuws voor je! 
 • Wat ga je leren?
 • Je ontdekt: de kracht en invloed van de onderdelen van een goed interieurontwerp en wat jij met jouw interieurplannen teweegbrengt. Je ervaart: wat kleur, materialen, licht en ruimtelijke verhoudingen met elkaar, de ruimte en wat dat met jou doet. Je krijgt: inzicht waarom het een klopt en het andere niet. Je word: je bewust van zaken waar je niet alleen op moet onthoud en toe gaat passen. Je kunt: balans scheppen in het interieur. Mensen zich ook nog eens prettiger bij voelen. Je hebt: direct een voorsprong op alle andere interieuradviseurs. Jij gaat: een laag dieper, je werkt met en op gevoel. 
 • Je kunt meedoen met deze unieke interieuropleiding die jou heel gemakkelijk leert
Honderden cursisten ging je voor

Ruim 8 jaren heb ik, Fenneke, als docent aan de InterieurAcademie, met heel veel plezier ruim 200 cursisten interieurstyling opgeleid tot professionals. 

Uiteraard daad ik dat vanuit mijn specialisme als energetisch ruimte- en kleurspecialist en op de Fenneke manier. Toch voelden voor mij de extern opgelegde kaders meer en meer als inperking van de talenten van de cursisten. Aan de regels voldoen je trap in plaats van creatief een woonprobleem oplossen.

Gedreven vanuit mijn passie en het gemis van de holistische kant in interieuropleidingen heb ik deze unieke interieuropleiding ontwikkeld die energetisch een laagje dieper gaat. Dit zal je ook zijn als nergens anders vinden.
Video invoegen
• Besef je dat de invloed van jouw inbreng groot kan zijn?
• Wil je dat wat onbewust maakt dat je je prettig in een ruimte voelt?

NEE, je hebt geen zin om aan de slag te gaan.
JA, je zult gewoon lekker bezig zijn met praktijkgerichte opdrachten.
Waar je direct mee aan de slag kunt gaan met echte opdrachtgevers en ondertussen je kennis vergroten
 • Talent ontwikkelen vanuit je kracht.
   
  Je bent zoveel meer dan een mooi plaatje maken.
  Het laat je naar ruimte, kleur en woongenot kijken vanuit jouw eigen bron.
  Geen kunstje maar KUNST!
  Leren gaat tijdens deze praktische interieuropleiding als vanzelf, zonder stempelwerk, laat jouw intuïtie spreken.

 • Je thuis voelen Het welbevinden van de bewoner staat in this interieuropleiding echt centraal. Want hoe zou jij het vinden als klant als je zelf kan bepalen wat je belangrijk vindt. Iedereen weet diep vanbinnen best wel wat ze mooi vinden. Alleen is het soms lastig om te komen. Daar ga je bij helpen met de prachtigste interieurontwerpen. Centraal staat wie niet de ontwerper maar de bewoners de keuzes maakt. Uiteraard worden ze geraakt door jou laten en steunen. Ook dit is een tikkeltje anders, en met groots effect. Deze manier van werken willen wij graag verder uitdragen.
Wil jij, zonder theoretisch stampwerk, fantastische interieurontwerpen maken?

Bestaande interioropleidingen gaat veel over de theoretische kant van stylen, vanuit de linker hersenhelft.
Over trends en hoe je dat moet gaan toepassen binnen de kaders.
Wij doen het net zelfs anders

Dit hoef je allemaal niet: Je doet geen extern examen met opdrachten die niet zoveel met de praktijk van doen hebben. Waar je ook nog eens weken over moet doen om aan al gestelde eisen te kunnen voldoen en theorie stampen om te slagen slagen.
 • Omdat' Wij tijdens this Unieke interieuropleiding werken Vanuit je rechterhersenhelft, Jouw Objectieve -, creatieve -, gevoelskant, hoef je DUS OOK Niet na te denken meer dan Hoe het Allemaal Moet. Wij werken met de bewezen LEF methode.

Ja maar ...

 • H oe weet ik dat dat wel iets voor mij is?

  Deze interieuropleiding leert je geen kunstjes, of de recent woontrends. We benaderen wonen vanuit de gevoelskant. Je leert inzichten en kennis over de effecten in je interieur van wat je (onbewust) al weet of tijdens de lessen gaat ervaren. Gaat groeien en groeien.
 • Ik vind het veel geld 

  Investeren in jezelf is vaak veel leuker danwel voor je kinderen, of de carrière van je partner. In tegenstelling tot andere interieuropleidingen duurt de basisopleiding meer dan een jaar. En we gaan direct de diepte in, waardoor je heel snel kunt boekt, alvast in de praktijk kunt oefenen. Eventueel gelijk werk wordt vinden, het toepassen en gelijk daar geld mee te verdienen.
 • Ook heb ik een tip die je mogelijk op ideeën brengt die je mogelijk ook als je geen geld hebt vrij om een ​​win-win-situatie te creëren. Ook mag je (als dat je helpt) betalen in termijnen.
 • Is Het Niet zweverig?

  Werken vanuit jouw bewustzijn, is een andere aanpak dan vanuit theorie en regeltjes. Echter er is niets zweverigs aan om een ​​ruimte functioneel en prettig in te richten. Het maakt jezelf veel vrijer en is veel veel effectiever. Je weet waar je mee bent beukt en kan zorgen dat mensen zich prettig voelen in jouw ontwerpen. 
 • ellipsis-h
  ik heb niet zoveel tijd

  Je krijgt thuisopdrachten waar je hebt 4 weken de tijd voor hebt. Je kunt in die 4 weken je tijd dus zelf indelen. ± 1x per maand is er een hele lesdag, die we trouw samen met jou plannen. Tussendoor en online na een training Q & A momenten om je extra te dragen. De opleiding is enoned verder nergens.

  Je gaat je mega-ontwikkeling en qua kennis maar ook persoonlijk. In deze actie draait alles om jou. Je talent, jouw aanpak, jouw meerwaarde, jouw doel, jouw ontwikkeling. Als je echt wilt kan je het verschil maken en dat in zo'n korte tijd!

 • Ik ben eigenlijk Een perfectionist

  Je Kunt rustig ademhalen. Een gelukje je krijgt geen strenge juf, maar motivatie, begrip en veiligheid. Bovendien wordt de groep direct hecht en kan je naar hartenlust oefenen zonder dat je je nodig hebt te zijn. Liever niet eten, want dat is
  pas een handicap. Maar we zijn ook aanwezig onsen mee aan de slakken. Het leven wordt er een stuk van. Ik kan het weten ik ben ook perfectionist en ik weet hoe je dat in de weg kunt zitten. Gewoon doen is de remedie wil het niet altijd genoeg worden, dus het is nooit klaar.
 • Ik ben bang DAT ik Het Niet Kan
   
  Het Gaat Niet meer dan goed of fout. Ieder heeft zijn / haar eigen interpretaties dat maakt het correct bijzonder. Het gaat niet om allemaal hetzelfde te maken maar dat je juist je eigen stijl ontwikkelt. De groep geeft jeerende feedback waar iedereen iets aan heeft. Zo heb ik wel eens cursisten in de groep gehad die specifiek bij mij in de groep wilden.

  Je wordt in je waarde gelaten, je mag onzichtbaar in de groep zijn, als je wel eens stijfjes onderneemt naar groei. Je bent weer echt schoon. Heel voorzichtig leer je inzien dat het goed is om "fouten" te maken omdat je daar juist van leert. Dat klinkt misschien cliché, maar als er alleen maar "goed" werk geleverd is zal je helemaal niets opsteken. En wat is trouwens goed?
 • Ik volg Graag Mijn Eigen pad

  Ben je eigenzinnig en wil je je eigenwaarde Talenten Nog meer op Jouw Manier development? Dan is er geen betere plek voor voor je. Daar ondersteun ik je graag bij. Als je een standaardopdrachten wilt hebben die aan opeen bepaalde eisen voldoen en word je op dit interieuropleiding niet gelukkig. Het Wordt Niet standaard, daarvoor Kan je beter oudsten Gaan.
 • Ja, je Krijgt echte praktijkgerichte Opdrachten Waar je direct mee aan de slag Kunt Gaan met echte opdrachtgevers. Waar het juist gaat over je inzichten en hoe je die kunt toepassen. Je creativiteit te hebben vanuit jouw eigen uniqueness. Zodat je in staat bent zelfstandig te kunnen inspireren vanuit je bron.
 • Wat is dan Zo anders?

  In trends of van wat een ander is onbewust met je kan doen is volledig iets anders. Het doel en de verschillende verschillen. Je bent dan nog anderen lesmateriaal die speciaal voor deze opleiding door mij geschreven is en nergens anders verkrijgbaar is. Je zult de stof beter zijn in die andere manier dan ook. Dat betekent dat je de mogelijkheid hebt om te kunnen bieden als interieurontwerper. Je hebt gelijk een streepje voor.

  Krijg je persoonlijke begeleiding, ook na de opleiding. Doe je veel praktijkervaring op en gaan we dieper dan elders op de stof. Je wordt, in een absolute korte tijd, een profi als je voluit gaat!

Dit zeggen ex-cursisten over de lessen
Video invoegen
Video invoegen
Video invoegen
Wil je graag eens sparren met een van de cursisten die ik opgeleid heb. Dat kan! 
Ze zullen je graag vertellen hoe ze de studie ervaren hebben en wat het heeft.

Enorm bedankt voor de interessante en fijne
lessen, je warmte en de delen van - en kunnen
snuffelen aan jouw creativiteit.
Dikke tuut

Gonny

Marketing & Sales specialist

Een bepaalde eigenschap van jou, Fenneke,
die me bij blijft. Je beschikt over een positieve
energie en je weet mensen enthousiasmeren.

Ympkje

​​​​

Ik wilde hiel gr aag meer durven met kleur,

combinaties leren maken. Niet om er beroepsmatig iets mee te doen, maar gewoon voor mezelf. De cursus heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan. De lesstof vond ik interessant, ik heb veel geleerd .

Dineke

​​

Eerder heb ik Een cursus Binnenhuisarchitectuur

gedaan maar daar miste ik de diepgang. Alles werd

maar zelfs aangestipt.  Ik wilde graag meer, meer weten over kleur.  Kleur en styling kwam nu veel uitgebreider aan de orde.  De onderwerpen van de lessen vond ik interessant en  hebreeuws daar zeker mee verhoogd. Fenneke heeft  veel kennis van kleur. Dat heb ik als heel prettig ervaren.

Linda


Wat kan je verwachten?
 • Praktijk gericht leren door te doen
 • Jouw Eigen talent en Stijl develop
 • Persoonlijke aandacht en begeleiding
 • check
  De kracht van kleur ontdekken
 • check
  Onbewuste activiteit
Voor wie is de opleiding geschikt?
Voor eigenzinnige mensen die meer willen dan met trends bezig te zijn en diepgang zoeken. Een interieurontwerp vanuit de gevoelskant, dus hoe dat voor de voordelen prettig voelt.

Een wezenlijk verschil, zeker als je weet dat je leefomgeving op je welbevinden komt als bewoner.

Wil jij nou iets neerzetten vanuit jezelf? Jezelf stretchen, leren & ontwikkelen, en hispanic, empathisch en empathisch zijn. Wil jij anderen inspireren met jouw fantastisch creatieve talent? Ben jij dol op de kleur paars? Dan word jij van deze opleiding heel erg blij!
 
Omdat ik je echt naar topniveau wil helpen, verwacht ik van jou commitment, dat betekent dat je er 100% voor gaat.
 • Deze zelf ontwikkelde energetische interieuropleiding zal je nergens anders vinden
 • Beperkte toegang, alleen als je super gemotiveerd bent
 • We werken in een kleine groep, er is maar plek voor maximaal 8 personen
 • check
  De opleiding start op donderdag 4 april 2019. De rest van de dagen worden in overleg met jou gepland. 
 •  Geef je direct op!
 • check
  Vol = ECHT VOL, om jou persoonlijke aandacht te kunnen geven
 • Er is wel eens Een cursist Geweest sterven aan Het einde van de opleiding Zei: 'Bedankt voor alles. Ik heb mezelf gevonden en heb de gang door een enorme persoonlijke groei doorgemaakt. Eigenlijk zou ik wel een keer de opleiding willen doen om meer te hebben aan de slag te gaan. Ik heb mezelf overwonnen door jouw manier van lesgeven '.