Snel Balans in je interieur via meubels

​Wil je GRAAG ZELF AAN DE SLAG MET JE INTERIEUR?


Lukt het je maar niet om een fijne sfeer te krijgen in je interieur?


Heeft je interieur een update nodig maar je weet niet hoe? 


Irritant hè? Die keuzestress bij je zoektocht naar meubels


KRIJG JE HET MAAR NIET GEZELLIG?

Je hebt leuke spulletjes, maar toch lukt het je niet om het gezellig te krijgen. Soms ligt het aan hele kleine dingetjes die onrust veroorzaken in je interieur. Of dat je de plank mis slaat met miskopen die op zichzelf mooi zijn, maar niet kloppen in het geheel.


WIL JE DAT OP EEN GEMAKKELIJKE MANIER OPLOSSEN?


Doe dan mee met deze ONLINE INTERIEUR CURSUS waarin je ontdekt hoe je snel balans, samenhang en sfeer kunt creëren in je interieur via meubels. Je krijgt gedurende een hele maand 5 dagen in de week super waardevolle inzichten en handvatten. Om daarna zelf met jouw nieuwe kennis en vaardigheden evenwicht te brengen in je interieur.

De makkelijk uit te voeren opdrachtjes kan je thuis direct toepassen. Je ervaart direct het verschil. Ook ga je schetsen maken om de effecten van de verschillende meubels te ervaren in verschillende situaties.WIL JIJ ONTDEKKEN HOE JE MEUBELS EFFECTIEF INZET IN JE INTERIEUR?


Niet alleen voor je huidige situatie maar ook als je andere meubels wilt aanschaffen. Je ervaart wat je beter niet kunt doen. Waar je rekening mee moet houden. Welke invloed je keuzes op de ruimte heeft en op de rest van je interieur. En... het belangrijkste wat dat met je zelf doet. Hoe schep je rust in de ruimte en in je hoofd. Deze keer met het thema meubels. Een belangrijk onderdeel van je woonkamer.

Ontdek wat jezelf belangrijk vindt en hoe jij gemakkelijker keuzes kunt maken.


​JE HOEFT NIETS NIEUWS AAN TE SCHAFFEN!


We starten 1 oktober, geef je direct op! Tot en met 20 september is je investering tijdelijk 50 euro lager. Deze cursus geeft je inzichten waar je nog jaren plezier hebt bij het inrichten van je woonkamer. Omdat jij straks weet hoe je meubels effectief kunt inzetten om van je huis te thuis te maken.  Ook als je bijvoorbeeld nieuwe meubels wilt aanschaffen. Geef je snel op via deze link

In de besloten Facebookgroep deel je je foto's, het resultaat van je thuisopdrachten en geef je elkaar feedback. Mijn ervaring is dat juist deze groepsinteractie veel steun en inzicht geeft. Als je actief meedoet haal je er natuurlijk het meest uit!                                                             echt een cadeau voor jezelf, waar je ook in de toekomst plezier van hebt