Snel Balans in je interieur via meubels

JE WILT GRAAG ZELF AAN DE SLAG MET JE INTERIEUR

* Lukt het je maar niet om een fijne sfeer te krijgen in je interieur?
* Heeft je interieur een update nodig, MAAR HOE?
* Irritant hè? Die keuzestress bij je zoektocht naar meubels

KRIJG JE HET MAAR NIET GEZELLIG?

Je hebt leuke spulletjes, maar toch lukt het je niet om het gezellig te krijgen. Soms ligt het aan hele kleine dingetjes die onrust veroorzaken in je interieur. Of dat je de plank mis slaat met miskopen die op zichzelf mooi zijn, maar niet kloppen in het geheel.

WIL JE DAT OP EEN GEMAKKELIJKE MANIER OPLOSSEN?

Doe dan mee met de ONLINE MAANDCURSUS waarin je ontdekt hoe je snel balans, samenhang en sfeer kunt creëren in je interieur via meubels. Je krijgt gedurende 1 maand 5 x in de week, super waardevolle inzichten en handvatten. Om daarna zelf met jouw nieuwe kennis en vaardigheden evenwicht te brengen in je interieur.

De makkelijk uit te voeren opdrachtjes kan je thuis direct toepassen. Het verschil ervaar je direct. Ook ga je schetsen maken om de effecten van de verschillende meubels te ervaren in verschillende situaties.

WIL JIJ ONTDEKKEN HOE JE MEUBELS EFFECTIEF INZET IN JE INTERIEUR?

Niet alleen voor je huidige situatie maar ook als je andere meubels wilt aanschaffen. Welke invloed heeft dat op de ruimte en op de rest van je interieur? Ontdek wat jezelf belangrijk vindt en hoe jij gemakkelijker keuzes kunt maken.

​JE HOEFT NIETS NIEUWS AAN TE SCHAFFEN!

We starten 1 februari, geef je direct op! Als je je opgeeft voor 22 december kan je nog meedoen voor 157 euro incl. BTW. Daarna wordt de prijs 197 euro. Doe er direct je voordeel mee, geef je snel op via deze link

In de besloten Facebookgroep deel je je foto's, het resultaat van je thuisopdrachten en geef je elkaar feedback. Mijn ervaring is dat juist deze groepsinteractie veel steun en inzicht geeft. Als je actief meedoet haal je er natuurlijk het meest uit!

PS. leuk om cadeau te krijgen 😉