KLEUR KIEZEN WORDT ZO EEN MAKKIE

Ontdek hoe je kleur krachtig kunt inzetten

* Vind je het lastig om kleur te kiezen in het interieur?
* Heb je moeite om kleurcombinaties te maken?
* Wist jij dat kleur de ruimte en jou onbewust beïnvloedt?

Krijg je het maar niet gezellig?

Grote kans dat dit aan het kleurgebruik ligt. Kleur is de grote sfeermaker. En ja, daar kan je enorm de plank mee misslaan. Het bijzondere is alleen dat je daar vaak niet je vinger op kunt leggen. Met de kleur wit kan je alleen al uit duizend verschillende tinten kiezen, ieder met een verschillend effect. De uitwerking van dezelfde kleur kan in de verschillende ruimten verschillend zijn. 

Wat maakt dat de ene ruimte prettig voelt en de ander niet?

Voelt een ruimte niet prettig? Soms is dat simpelweg omdat de gebruikte kleur niet geschikt is voor die plek. Als jij weet dat kleur de omgeving beïnvloed, begrijp je dat kleur in het interieur invloed kan hebben op jou als bewoner. Zelfs op hoe jij je er voelt. Dat geldt overigens niet alleen voor kleur!

Wil jij gemakkelijker kleur kunnen kiezen?

De effecten van kleur zelf ontdekken en ervaren?

Hoe je samenhang in je interieur maakt via kleur

Doe dan mee met deze unieke ONLINE Kleurtraining. Deze unieke en ervaringsgerichte kleurtraining is eigenlijk bedoeld voor profs, maar is zeer laagdrempelig. Je hoeft niet eens ervaring te hebben met kleur. Tijdens deze training krijg je inzicht in de ruimtelijke werking van kleur. Hoe je via kleur balans schept. Wat kleur met de ruimte en met jou kan doen! 

Geen theorie!!! We gaan lekker praktisch a/d slag en de effecten van kleurgebruik zelf ervaren! Je krijgt tips, handvatten + inzichten. Bovendien zal je voortaan met andere ogen kijken als je met kleur a/d slag gaat.

WAARSCHUWING:

Deze praktijkgerichte Kleurtraining gaat niet over trendkleuren voor het interieur, maar over wat kleur energetisch teweeg kan brengen. Zeg maar: de gevoelskant van wonen! Het is niet te vergelijken met wat 'standaard' over kleur door anderen gegeven wordt. 

18 jaar ervaring

Ik, Fenneke Wortelboer ben sinds 2001 gespecialiseerd in de onbewuste invloed van alle facetten die een ruimte prettiger maken. Kleur is daar een belangrijk onderdeel van, dat laat ik je graag ervaren! Ruim 200 cursisten gingen je voor.

Fenneke Wortelboer Functioneel & Energetisch Droomhuis Ontwerper

We gaan niet alleen voor een 'mooi' plaatje. We gaan een laag dieper!

Hoe je kleur kunt inzetten voor meer woongenot en rust in je hoofd.  Je leert kleuren herkennen en ontdekt de ruimtelijke werking van kleur. Waarom je die kleur beter niet op die muur kunt doen. Hoe je samenhang in het interieur kunt maken via kleur. Je begrijpt hoe je kleur kunt toepassen in je interieur voor het gewenste effect.

Ontdek de kracht van kleur in het interieur

Het 3 daagse live-programma is verkrijgbaar voor € 1870. In januari is deze professionele Kleurtraining in Doe-Het-Zelf vorm ook ONLINE beschikbaar.

In 6 weken online opdrachten ontdek je hoe je via kleur balans kunt scheppen in je interieur. Je gaat aan de slag met verf & kleur op papier en ervaart zèlf het effect van de ruimtelijke werking van kleur, ontdekt dat kleur iets met je doet. Ken je de do’s en de don’ts die je als professional kleuradviseur, zéker zou moeten weten.

De waardevolle LIVE KleurVIP-dag die erbij zit, geeft je mega inzichten voor het finetunen met kleuren en is het alleen al waard. Ook zijn er wekelijks online Q&A 's. In de besloten Facebook-groep deel je je foto's, het resultaat van je thuisopdrachten en geef je elkaar feedback. Mijn ervaring is dat juist deze groepsinteractie veel steun en inzicht geeft. Als je actief meedoet haal je er natuurlijk het meest uit!


Hier ga je jaren plezier van hebben!