​meubelontwerp

  • 100% in stijl
  • 100% op maat
  • 100% eenheid

Je wilt dat het past

Tja, als je niet blij wordt van de standaard mogelijkheden. De muren wijken iets waardoor je passtukken zou moeten gebruiken. Of neem je de ongelijke ruimte er om heen voor lief? Plus het risico dat er onrust ontstaat? Als je dát juist wilt voorkomen en op zoek bent naar balans en rust in de ruimte, dan is een meubel op maat wellicht meer geschikt.

Kies voor rust en samenhang

Je bent op zoek naar kwaliteit en wilt het gewoon goed voor mekaar. Als je een kastenwand tot plafond en wand tot wand wilt, een tv meubel, een kast in de gang, of een bureau precies op dat plekje dan wil je dat past in het geheel, toch? Niet alleen omdat het mooier oogt, maar dat het ten goede komt aan de mogelijkheden die je hebt voor een praktische indeling van de ruimte en jouw persoonlijke situatie. Het mooie is: het kan in iedere sfeer.  

Door het zo te ontwerpen dat er eenheid, samenhang, rust en functionaliteit ontstaat zijn er alleen maar pluspunten. De kwaliteit van het meubel is gegarandeerd want ik werk alleen met meubelmakers die kwaliteit leveren.